Nunta rustica in stil american

2

coperta

De mult timp tot imi pusesem in gand sa abordez si tema aceasta pentru realizarea designului unui set decorativ de nunta.Stilul rustic din articolul de fata, este inspirat de la americani,si este foarte la moda acum.

Imitarea tablitelor de scris cu creta sunt populare in paper crafting ,lucru care m-a determinat si sa exersez putin caligrafia mea.Nimic din set nu este tiparit ,ci scris de mana si stampilat.Mi se pare foarte original si autentic.

3

Pentru mostrele de fata am folosit textele in limba engleza,dar nu ne impiedica nimeni sa adaptam o varianta tradusa in romana.Invitatia patrata de 15 cm este foarte simpla,nu se deschide ca o felicitare,iar textul cu toate detaliile se pot scrie pe verso.Am realizat plicul dintr-o bucata de hartie decorativa ,folosita in mod normal in cofetarie,pentru torturi si prajituri.Aspectul ,ma duce cu gandul la broderiile bunicelor noastre.

4

Pentru plicul de bani ,de 21/ 11,5 cm,am pastrat formatul standard ,utilizat in nuntile noastre,el fiind confectionat dintr-o foaie A4 ,cartonata,indoita in 3,astfel incat in interior sa formeze un buzunaras.

5

6

7

8

Menu-ul pe farfurie mi se pare un concept de design foarte frumos,insa se poate adapta oricand la alte idei.Mi s-a parut chiar mai ok sa fie un menu separat pentru bauturi.De ce nu?!

9

10

11

12

13

Nimic nu este mai romantic decat sa folosesti tot felul de felinare la un eveniment pe tema rustica.Oh,si se pot crea atat de multe variante…S-ar putea picta tot atatea modele cate borcane.In plus,felinarele autentice vechi pot fi atractia numarul unu ,creand o atmosferica unica,de neuitat.

14

15

In hambare,lumanarile se pot inlocui cu leduri pe baterii,pentru a se evita pericolul unui incendiu.

16

Tot elemente de decor in ton ,pot fi si aceste felinare dragute,decupate in piele groasa.Pot fi si ele folosite ca marturii pentru invitati.

17

Mi-a placut enorm ideea ghivecelelor miniaturale si a pliculetelor cu seminte,care sa stimuleze iubirea pentru natura,indemnand oaspetii sa planteze si sa ingrijeasca o floare,ce cu siguranta va mentine amintirea evenimentului vie.

18

20

21

23

24

25

26

27

28

29

20160714_164024

20160714_164113_001

20160714_164132

30

31

Nu exista nunta fara candy bar.Dulciurile nu pot lipsi indiferent de tema si stilul ales.Iata propunerea mea,o solutie care se potriveste cu celelalte elemente de decor:

32

33

34

35

36

37

39

V-am atatat in acest articol,inca o data ,ca se poate realiza o nunta de vis ,handmade si acasa,cu putin efort.

matrimonio-cascina-lisone-morlotti-studio-wedding-wonderland-20

(Sursa ultimei fotografii este Google imagini)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s