Nunta romaneasca

Indiferent c-a purtat-o o romanca simpla,sau Regina Elisabeta,Regina Maria,sau Maria Tanase,iia face orice femeie sa devina monumentala.

Ma bucur nespus ca, in valtoarea vremurilor,nu ne-am dat voie s-o pierdem,iar azi ,e mai pretuita ca oricand.

Iia neagra este cea care m-a inspirat astazi,sa creez un set de nunta,cu invitatie,plic pentru bani,numar de masa,Menu,Mini Album si cutiuta pentru marturie.

Imi imaginez mireasa imbracata intr-o rochie neagra,brodata cu alb,si cu trandafiri rosii sau galbeni in par.Este o imagine inedita,pe care nu stiu cate persoane ar indrazni s-o abordeze,insa stiu c-ar fi deosebit de rafinata.Contrastul alb negru este si mai frumos pus in valoare cu un mic accent colorat.

Invitatia ,de forma patrata,se deschide in 3,ca o icoana triptic,iar cele 4 puncte decorative din cercul negru sunt orientate in forma de cruce. Plicul invitatiei,este inlocuit de o invelitoare din hartie de calc,stampilat cu monograma mirilor,in auriu, si legata cu o panglica din organza alba.

Dimensiuni : 4,5 cm / 4,5 cm.

Plicul de bani este creat ca o cutiuta,cu deschidere intr-o laterala.

Dimensiuni 17,5 cm / 10 , 5 cm / grosime 7 mm

Numarul de masa si Menu-ul sunt concepute ambele pe acelasi carton,pe fete diferite,iar textul menu-ului este tiparit in interior.

Dimensiuni : 15 cm / 15 cm  

Mini albumul poate fi folosit pentru a nota in el cele mai importante date legate de nunta,se pot adauga  cateva poze,sau poate fi folosit drept Carte de Oaspeti.El contine  12 pagini ,din care 2 sunt buzunare.Dimensiuni: 15 cm /15 cm.

Cutia pentru marturie este conceputa sa poata sa incapa in ea un sortulet,batic,un mileu sau stergar mic brodat manual.Dimensiuni 14 cm/ 14 cm /2 cm

Prezentare video:

 

https://www.nuntatraditionala.ro/invitatii-marturii/petroschi-bianca/

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s